1 Snijd de kippendijen door midden
Gedaan2 Bedek het vlees met huishoudfolie en maak platter, gebruik hiervoor een koekenpan of deegroller
Gedaan3 Nu het ei loskloppen en wat peper en zout naar smaak toevoegen
Gedaan4 De cornflakes moeten in kleinere stukjes gemaakt worden. Doe dit door ze in een zakje te doen en kapot te drukken.
Gedaan5 De stukken kip eerst door de bloem halen, daarna door het losgeklopte ei en als laatst door de cornflakes. Zorg dat de kip goed bedekt is
Gedaan6 De kip nu in 20 minuten in de oven bakken
Gedaan7 Nu kunt u de saus klaarmaken door de yoghurt, mayonaise, mosterd en honing mét een snufje zout door elkaar te roeren.
Gedaan8 Snij de tomaten in plakjes.
Gedaan9 de broodjes doormidden snijden en beleg ze met sla, een stuk krokante kip, plakje kaas, (als dan niet een tweede stukje kip met plakje kaas) en dan de saus on top.
Gedaan10 Een grote saté prikker erdoor en …. genieten maar.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Kipburger
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling