1 Breng de karbonades op smaak met peper en zout en smeer de karbonades in met grove mosterd.
Gedaan2 Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en braad hierin de karbonades in 20 minuten gaar.
De salade:
1 Sperziebonen schoonmaken en beetgaar koken in ca. 7 min.
Gedaan2 Rooster ondertussen het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin.
Gedaan3 Nu olie verhitten en er de knoflook 1 min in fruiten. Hierna de sperziebonen toevoegen en roerbakken gedurende 2 min. Zout en peper naar eigensmaak toevoegen en bestrooien met het amandelschaafsel. Snij de tomaatjes heel fijn en bak eventjes mee.
Gedaan4 Kan lauwwarm of koud gegeten worden.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Karbonade met sperziebonensalade
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling