1 Ribkarbonades inwrijven met peper.
Gedaan2 Verhit het bakmiddel dat u gebruikt in een hete koekenpan en bak de karbonades in ca. 10 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar.
Gedaan3 Bouillonpoeder oplossen in 1 dl kokend water.
Gedaan4 Roer de mosterd door het braadvet en blus het braadvet af met bouillon.
Gedaan5 Laat de jus ca. 2 minuten op zacht vuur inkoken.
Serveren
Heerlijk waldorfsalade is een goede combinatie.
Wist u dit?
Een ribkarbonade onderscheidt zich door het aanwezige ribbeentje. De ribkarbonade is mager en mals (mits niet te lang gebakken). Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Ribkarbonade met mosterd
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling