1 We beginnen met het snipperen van de ui en de champignons in 4-ren te snijden.
Gedaan2 olie in de pan verhitten en de spekjes/ bami nasi blokjes lekker krokant bakken, daarna hierin het uitje fruiten.
Gedaan3 Hierna de champignons toevoegen en even meebakken.
Gedaan4 Voeg daarna de risotto rijst, Italiaanse kruiden en peper toe en fruit deze mee.
Gedaan5 Als de risotto rijst glazig geworden is, voeg dan de droge witte wijn en de groentebouillon toe. Voeg telkens een scheutje water toe wanneer de risotto rijst het vocht heeft opgenomen. Ga hiermee door totdat de risotto rijst gaar is.
Gedaan6 Tot slot de boter en de Parmezaanse kaas door de risotto te scheppen.
Kooktips
Wanneer u geroosterde pijnboompitten toevoegt is dit recept helemaal af!.
Serveren
Serveer de risotto in een diep bord maak af met een handje rucola en gehakte peterselie.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Italiaanse Risotto
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling