1 Snijd het kapje van de kleine pompoenen of snij de fles pompoenen in de lengte doormidden. Leg in een (ingevette) ovenschaal. Bak de pompoenen in 45 minuten in de oven tot ze zacht zijn.
Gedaan2 Laat de pompoenen afkoelen maar laat de oven aanstaan. Schep een deel van het vruchtvlees uit de pompoenen. Zo ontstaat een mooi bakje voor de vulling. Bewaar het vruchtvlees dat u eruit schept en snij dit in kleine stukjes.
Gedaan3 Nu de rijst of couscous klaarmaken.
Gedaan4 Snijd in de tussentijd de paprika en ui in blokjes;
Gedaan5 Bak het gehakt rul en breng het op smaak met verse peper en zout.
Gedaan6 Voeg de paprika en ui toe en bak mee;
Gedaan7 Voeg de spinazie toe en bak kort mee;
Gedaan8 Voeg de pompoenstukjes toe en bak kort mee;
Gedaan9 Voeg de rijst of couscous toe en roer voorzichtig door, zorg dat de pompoen niet te papperig wordt.
Nu kan het vullen van de pompoenen beginnen. Tot slot bestrooien met kaas.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Gevulde pompoen
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling