1 Was en schil de groenten. Snijd de ui, venkel en Spaanse peper in blokjes en plet de knoflook. Bak ze vervolgens op de barbecue.
Gedaan2 Was de kruiden en hak ze fijn – laat enkele salieblaadjes heel. Meng de kruiden door de gebakken groenten en kruid met zout en peper.
Gedaan3 Snijd het stuk rib-Eye bijna tot de helft door. Leg het plat neer en smeer helemaal in met de kruidenmix. Rol het vlees stevig op en zet goed vast met slagerstouw.
Gedaan4 Plaats de hele salieblaadjes tussen het slagerstouw en het vlees op de BBQ
Op de barbecue:
1 Bereid de barbecue voor op directe warmte (200-220°C).
Gedaan2 Wanneer het vlees klaar staat de barbecue voorbereiden op indirecte warmte, ongeveer 200-220°C.
Gedaan3 Plaats de kerntemperatuurmeter in het midden van het vlees en stel deze in op 57°C. Sluit het deksel en laat garen totdat de kerntemperatuur bereikt is. Dat duurt ongeveer 45 minuten.
Gedaan4 Zodra de kerntemperatuur bereikt is het vlees van de barbecue halen en nog ongeveer 15 minuten laten rusten alvorens het aan te snijden.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Gevulde Rib Eye
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling