1 Maak rondom in de karbonades kleine sneetjes met de punt van een scherp mes.
Gedaan2 Steek de rozemarijn en knoflook in de sneetjes en bestrijk het vlees met olie.
Gedaan3 Bestrooi met grove zoutkorrels en grofgemalen peper.
Gedaan4 Leg het vlees op de barbecue op een stuk aluminiumfolie om verbranden van kruiden en knoflook te voorkomen.
Gedaan5 Rooster het vlees om en om gaar. Afhankelijk van de dikte van de karbonades is dat bij een kerntemperatuur tussen de 63-72 graden.
Kooktips
Bereiding geroosterde puntpaprika's
Verwarm de oven voor op 200ºC. Was de gehalveerde paprika's en leg ze met de bolle kant omhoog op de bakplaat. Leg de ui erbij.
Meng de oregano met de knoflook, paprikapoeder en olie en lepel dit over de paprika's. Maal naar smaak zeezout erover en rooster de paprika's 15-20 minuten hoog in de oven.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Gegrilde karbonade
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling