1 Het vlees lekker marineren naar smaak (bijvoorbeeld Hot chili en paprika marinade VanOnzeBoer)
Gedaan2 De groenten in een hete pan wokken, zorg dat ze lekker een beetje knapperig blijven. Niet te!
Gedaan3 Nu het vlees bereiden in de pan of op de grill, flink heet aanbakken en garen tot een kerntemperatuur tussen de 52-54°C
Gedaan4 Het vlees even laten rusten in folie
Gedaan5 Quacamole, zure room, salsa en kaas op tafel zetten
Gedaan6 Tortilla's als op verpakking staat aangegeven verwarmen
Gedaan7 Het vlees in reepjes snijden, let op tips
Gedaan8 Pan weer even heet maken en het vlees terugleggen in de pan met eventueel de groenten omheen geserveerd
Kooktips
Vlees snijden: zo het blog 'zo snijdt u het vlees'
Wist u dit?
Fajitas vertaalt zich letterlijk naar "kleine rokken" of "kleine banden", en het komt voort uit het uiterlijk van een roksteak, een dunne flap vlees die aan de voorkant van de buik van het rund hangt. De geschiedenis van fajita's bestaat sinds de jaren dertig en is dus eigenlijk zeer recent vergeleken met de meeste recepten die we kennen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Fajitas de luxe
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling