1 Halveer de courgettes in de lengte, hol deze met een eetlepel uit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
Gedaan2 Snij de fetakaas en olijven in kleine stukjes.
Gedaan3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes courgette, ui en knoflook al omscheppend zo’n drie minuten op een laag vuur.
Gedaan4 Laat de vulling afkoelen.
Zet de oven op 175 °C.
1 Vermeng in een kom het gehakt met het courgette-uienmengsel, de fetakaas, de olijven, tijm, rozemarijn, zout en peper.
Gedaan2 Vul de courgettes met gehakt mengsel.
Gedaan3 Schenk de tomatensaus op de bodem van een ovenschaal en plaats de courgettes naast elkaar in de schaal.
Gedaan4 Laat de courgettes in het midden van de voorverwarmde oven in ongeveer 30 minuten bruin en gaar worden.
Gedaan5 Verdeel de gevulde courgettes over vier borden en schenk de tomatensaus erom heen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Courgette met gehakt
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling