1 Bak als eerste het ontbijtspek rondom krokant, haal uit de pan en zet even weg.
Gedaan2 Bestrooi 1 kipfilet rondom met zout en peper en bak in dezelfde pan rondom gaar en bruin in een scheutje (olijf)olie.
Gedaan3 Verwarm de (hetelucht) oven voor op 200 graden. Neem 2 sneetjes (oud) brood en snijd in grove stukken. Besprenkel rondom met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Plaats circa 5 minuten in de oven tot je croutons hebt.
Gedaan4 Maak ondertussen de dressing met behulp van de (kom van van de staaf)mixer. Mix 2 el kwark, 2 el Parmezaanse kaas, 1 el mayonaise, 1 el olijfolie, 2 ansjovisfilets, 1 teen knoflook, sap van een 1/2 citroen, en eventueel 1 el Worcestershire tot een gladde dressing.
Gedaan5 Kook ook alvast 2 eieren 5 minuten tot ze halfzacht zijn.
Gedaan6 Maak 1 krop Romaine sla (of 2 baby Romaine of 1 zak van 200 g kant-en-klare) schoon en doe in een ruime kom.
Gedaan7 Voeg 125 g in kwartjes gesneden cherrytomaten toe samen met de fijngesneden bacon. Hussel driekwart van de dressing door het geheel.
Gedaan8 Snijd de kipfilet in stukjes en verdeel eveneens over de borden. Voeg ook het gekookte ei toe en de croutons. Besprenkel met de overgebleven dressing en bestrooi met extra Parmezaanse kaas.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Caesarsalade met kip en croutons
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling