Maak een aantal uur (of dag van tevoren) de appel-tomaten chutney & ingelegde rode uien.
Beide recepten ook te vinden op de site.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
1 Snij met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte 4 plakken van de komkommer
Gedaan2 Snijd 8 plakjes bakleverworst van ongeveer 1-1,5 cm.
Gedaan3 Eerst de plakjes bacon lekker aanbakken. Haal ze even uit de pan.
Gedaan4 Bak de bakleverworst aan beide kanten lekker knapperig en gaar.
Gedaan5 Verdeel over vier van de plakken bakleverworst een plakje cheddar kaas. Deze smelt hier dan mooi overheen.
Gedaan6 Verdeel 1 lepel mayonaise op een broodje, beleg elk broodje vervolgens met sla, 2 plakjes bacon, 2 plakken bakleverworst (waarvan 1 met cheddar), een flinke eetlepel huisgemaakte chutney, opgerolde komkommerlint en ingelegde rode uienringen.
Gedaan7 Steek een stoer mes door het broodkapje en steek deze schuin door het broodje. Zo blijf je alle ingrediënten mooi zien.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Broodje Bakleverworst
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling