1 Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
Gedaan2 Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Giet af en stoom droog. Pureer de aardappels met een pureestamper.
Gedaan3 Verwarm de melk. Maak de puree smeuïg met de melk en een klontje boter.
Gedaan4 Roer de mosterd erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Bangers
1 Verhit een klontje boter in een pan en bak de worsten rondom goudbruin in circa 5 minuten. Haal uit de pan en leg op een bordje.
Gedaan2 Pel en snipper de uien.
Gedaan3 Ris en hak de rozemarijn fijn.
Gedaan4 Snijd de champignons in plakjes.
Gedaan5 Schil en snijd de wortel in blokjes.
Gedaan6 Bak de uien, rozemarijn, champignons en de wortel circa 5 minuten in de pan waar de worsten in gebakken zijn. Schenk de fond er bij en breng het geheel aan de kook. Voeg de worsten en de doperwten toe en laat circa 8 minuten zachtjes meekoken.
Gedaan7 Breng het geheel op smaak met versgemalen peper.
Serveren
Serveren
Verdeel de mash over borden en schep de bangers eroverheen. Lepel de jus van de bangers er royaal overheen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Bangers and mash
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling