1 Schil de aardappels, snijd deze in gelijke dunne plakken (ca 1-2 mm) en spoel deze vervolgens af.
Gedaan2 Hak de tijm fijn en rasp de kaas.
Gedaan3 Meng de eieren met de room, de tijm en voeg ruim peper en zout toe.
Gedaan4 Bedek een cakevorm met bakpapier en vul deze met de aardappels. Giet het eieren-roommengsel over de aardappels. Dek de massa af met de geraspte kaas.
Gedaan5 Bak de aardappeltaart in ca.40 min gaar op 170 graden
Gedaan6 Laat de massa afkoelen en snijd in plakken van ca 2 cm dik.
Gedaan7 Bij het serveren iets opwarmen in de oven.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Aardappeltaartje
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling