1 Kook de aardappelen in licht gezouten water tot ze gaar zijn, maar nog stevig (ca. 12–15 min).
Gedaan2 Giet af en laat kort uitstomen.
Gedaan3 Bak de spekblokjes in een koekenpan knapperig (op het laatst even de aardappelstukken erbij) aanbakken daarna alles laten uitlekken op keukenpapier.
Gedaan4 Meng in een kom olijfolie, azijn, mosterd, zout en peper tot een dressing.
Gedaan5 Schep de warme aardappelen voorzichtig door de dressing, zodat ze de smaken opnemen.
Gedaan6 Voeg de ui, spekjes en verse kruiden toe en meng alles luchtig door elkaar.
Kooktips
Tip: Heerlijk bij een sappige ribeye, karbonade of kip van de grill – maar ook als lichte maaltijdsalade op zichzelf!
Serveren
Serveer lauwwarm – eventueel met stukjes ei erdoor voor een extra rijke salade.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Aardappelsalade lauw warm
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling