1 Bak het gehakt in een grote koekenpan of hapjespan met een beetje olijfolie. Voeg de ui en knoflook toe en fruit zachtjes mee tot ze glazig zijn.
2 Roer de tomatenpuree erdoor en bak even kort aan.
3 Voeg de tomatenblokjes, passata, water en kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper.
4 Breek de lasagnebladen in stukjes en duw ze in de saus zodat ze onderstaan.
5 Laat alles 15–20 minuten zachtjes sudderen met het deksel op de pan. Roer af en toe zodat niets blijft plakken.
6 Als de pasta gaar is en de saus lekker dik, strooi je de mozzarella en Parmezaanse kaas erover.
7 Dek af (of gebruik deksel of aluminiumfolie) en laat nog 5 minuten staan tot de kaas gesmolten is.
8 Garneer eventueel met verse basilicum.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Lasagne 1 pangerecht
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.