1 Snijd het varkensvlees in dunne reepjes. Meng sojasaus, sherry, honing en de specerijen goed dooreen. Laat het vlees daarin 30 min. marineren.
Gedaan2 Pel de ui en knoflook en snijd in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Kook de mie ca. 3 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en -laat goed uitlekken.
Gedaan3 Verhit de olie in een wok. Fruit daarin de ui, knoflook en paprika
ca. 5 min. Neem uit de pan en zet apart. Doe het varkensvlees weer in de wok. Bewaar de marinade.
Gedaan4 Braad het varkensvlees 4-5 min. op een hoog vuur. Schep er de paprika, broccoli, marinade en cashewnoten door en verwarm nog 3 min. Roer er dan de eiermie door en verwarm deze kort mee. Serveer heet
Kooktips
Volg bij het koken van de eiermie goed de aanwijzingen op de verpakking. De kooktijd kan per fabrikant sterk variëren.
Serveren
Serveer hierbij als voorgerecht groente loempiaatje en als dessert een exotische fruitsalade met lychees.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Varkensvlees met Broccoli
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling