1 Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ca. 10 minuten rondom bruin.
Gedaan2 Pel de uien en snipper ze.
Gedaan3 Kruis de tomaten in, leg ze even in heet water, pel ze en snijd ze in blokjes.
Gedaan4 Snijd de paprika zonder zaadjes in blokjes.
Gedaan5 Verdeel de courgette in plakjes.
Gedaan6 Giet de perziken af en snijd ze in stukjes.
Gedaan7 Voeg de ui bij het vlees en bak 5 minuten mee.
Gedaan8 Voeg daarna het bier, de laurierblaadjes, paprikapoeder en peper en zout toe en de helft van de tomatenblokjes. Laat zachtjes ca. 2 uur stoven.
Gedaan9 Schep er de laatste 15 minuten de rest van de tomaten, de paprika, courgette en tomatenpuree door. Voeg vlak voor het serveren de perzikstukjes toe en verwijder de laurierblaadjes.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Tropische Hachee
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling