1 U gaat eerst de marinade maken. Heel simpel door een teentje knoflook uit te persen en dit te vermengen met de sambal, ketjap en andere kruiden. Dit ruikt al geweldig.
Gedaan2 U neemt nu een plasticzakje dat u kunt afsluiten, of een goede knoop in kunt leggen.
Gedaan3 Doet u nu de marinade in het zakje en voeg hieraan de speklappen toe.
Gedaan4 Wanneer u het zakje goed gesloten heeft kunt u door het te bewegen de marinade goed over het vlees verdelen.
Gedaan5 Leg het zakje even 30 minuten weg in de koelkast om zo de smaak goed in het vlees te laten trekken.
Gedaan6 U kunt de speklappen nu bakken in een koekenpan of in de oven klaarmaken (zie andere recept 'speklappen grillen). Bak u ze in de pan dan zijn ze in ongeveer 15 minuten lekker krokant en klaar!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Speklappen gemarineerd
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling