1 U begrint met het kruiden van de speklappen. Peper en zeezout aan beide zijden en ook de speklappen insmeren met de mosterd
Gedaan2 Maak nu voor het paneren 3 borden; één met bloem, één met losgeklopt ei en één met paneermeel (al dan niet met extra kruiden erdoor)
Gedaan3 Het paneren van de speklappen gaat als volgt: haal de speklappen aan beide zijden eerst door de bloem, dan door de eieren en als laatste door het paneermeel. zorg wel dat u overtollig meel en later overtollig paneermeel er af schud.
Gedaan4 Nu kunt u de speklappen bakken, in 10 minuten zijn ze goudbruin.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Speklappen Gepaneerd
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling