Altijd het vlees op kamertemperatuur laten komen voordat u met de bereiding begint. Hierdoor heeft het een gelijkmatige temperatuur en zal het ook gelijkmatig garen!
1 Het vlees in mooie vierkante stukken snijden, niet te klein
Gedaan2 Knoflook in stukjes snijden, limoen wassen en de schil raspen en daarna de limoen uitpersen.
Gedaan3 Eerst de pan verwarmen en daarna de olie erin en verhotten, vervolgens het vlees in 5 min. rondom bruin aanbraden.
Gedaan4 Nu de pasta en de kokosmelk toevoegen, ca. 1 min. verwarmen
Gedaan5 Knoflook, het limoensap, vissaus, suiker en het water toevoegen.
Gedaan5 Zet het vuur laag en laat de stoof in een gesloten pan, 2,5 tot 3 uur sudderen, tot het vlees lekker zacht is.
Tip: zorg altijd dat het vlees voor 2/3 onder staat anders wordt het nooit gaar.
Gedaan6 Als laatste de curry op smaken brengen met vissaus naar smaak (ik had er niets extra's aan toegevoegd).
Gedaan7 Koriander in stukjes snijden en voor de curry serveren.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Rundvlees Curry
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling