1 Basis maken: Smelt de boter in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
Voeg de bloem toe en roer goed door. Laat dit 2-3 minuten garen tot het een lichte roux wordt.
Gedaan2 Saus bereiden: Voeg beetje bij beetje de runderbouillon toe terwijl u blijft roeren, zodat er een gladde saus ontstaat.
Schenk vervolgens de rode wijn en slagroom erbij en laat de saus zachtjes indikken.
Gedaan3 Smaak toevoegen: Roer de mosterd, Worcestersaus en nootmuskaat door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
Gedaan4 Vlees toevoegen & laten pruttelen: Voeg de stukjes rundvlees toe
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Romige runder ragaut
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling