1 De aardappeltjes schillen en beetgaar koken in water met een beetje zout. Giet af en houd warm in de pan.
Gedaan2 De kip naar smaak kruiden met peper en zout. Dee kip nu samen met de ui en de knoflook aanbraden in de zonnebloemolie.
Gedaan3 Laat de kip aan beide kanten garen.
Gedaan4 Schenk de kippenbouillon over de kip samen met twee takjes dragon. Laat 5 minuten zachtjes koken.
Gedaan5 Draai de kip om en voeg de asperges toe. Laat 3 minuten verder koken.
Gedaan6 Hak de rest van de dragon fijn. Voeg het samen met de crème fraiche toe aan het gerecht.
Gedaan7 Laat enkele seconden al roerend doorwarmen.
Verdeel de kip over de borden en serveer met de verse aardappeltjes (krielaardappeltjes)
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Romige kip met asperges
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling