1 Snijd het vlees in blokjes en breng op de smaak met de kruiden.
Gedaan2 Giet een scheut olie in een pan en bak het vlees rondom bruin.
Gedaan3 Voeg ook de ui en knoflook toe en bak dit een paar minuten mee.
Gedaan4 Daarna voeg je het water en bouillonblokje toe.
Gedaan5 Zet de deksel op de pan en zet het vuur zo zacht mogelijk. Laat het vlees circa 3-4 uur zachtjes pruttelen.
Gedaan6 Giet het vlees door een zeef en vang het vocht op. |
Gedaan7 Trek met 2 vorken het vlees uit elkaar. Giet het vocht terug in de pan, zet het vuur aan en laat het geheel inkoken met 2 eetlepels ketchup.
Gedaan8 Als de saus een mooie dikte heeft, voeg je het vlees weer toe. Warm het geheel nog even op en klaar!
Serveren
Serveer de pulled beef op een broodje met een simpele salade met sla, komkommer en ui.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Pulled Beef
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling