1 Eerste maken we de RUB: meng hiervoor de ingrediënten door elkaar. Daarna de procureur inwrijven. Verpakken in een zippo zak en een nacht laten intrekken. Let op er komt vocht vrij.
Gedaan2 De volgende dag eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.
Gedaan3 Bereid het vlees op de BBQ met een directe en indirecte zone voor op 150 graden.
Gedaan4 Grill het vlees eerst op de directe zone (regelmatig omdraaien).
Gedaan5 Daarna leg je het vlees in een aluminium bak.
Gedaan6 Meng de ingrediënten voor de saus.
Gedaan7 Plaats het vlees in de indirecte zone van de BBQ en laat het langzaam in de saus garen tot een kerntemperatuur van 75 tot 80 graden. Daarna onder het garen de saus regelmatig over het vlees scheppen.
Gedaan8 Vlees van het vuur halen en in plakken serveren.
Gedaan9 Schenk de saus in een bakje en serveer deze er los bij.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Procureur van de BBQ
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling