1 Bak de kip rondom goudbruin, voeg ui en knoflook toe en fruit even mee.
Gedaan2 Voeg de bouillon toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen.
Gedaan3 Roer de kookroom en mosterd erdoor en laat nog even indikken.
Gedaan4 Serveer warm, bestrooid met verse peterselie.
Kooktips
Beide gerechten zijn makkelijk van tevoren te maken en warm je vlak voor het serveren nog even op. Zo kun je zelf ook ontspannen genieten van een sfeervolle en smaakvolle Paasbrunch!
Serveren
Vult de pastei bakjes met de ragout of eet het samen met vers ambachtelijk brood
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Pasteitje kippendij
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling