1 Verwarm de oven voor op 200˚C. Vet de ovenschotel in met olijfolie en verdeel 1 eetlepel tomatenblokjes over de bodem.
Gedaan2 Snipper de ui en snijd de knoflook en rode peper fijn. Snijd de wortel en paprika in blokjes.
Gedaan3 Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak de ui, knoflook en rode peper glazig. Voeg het gehakt en de tacokruiden toe aan de koekenpan en rul het gehakt. Voeg vervolgens alle groenten toe en bak 1 minuut mee.
Gedaan4 Voeg hierna de tomatenblokjes toe maar houd circa 100 gram over. Laat ongeveer 10 min pruttelen of totdat alle groenten beetgaar zijn.
Gedaan5 Vul de wraps met ongeveer 2 opscheplepels van het gehaktmengsel en rol op. Leg de gevulde wraps naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de rest van de tomatenblokjes én de crème fraîche over de wraps. Bestrooi met de geraspte kaas.
Gedaan6 Zet de ovenschaal voor circa 15 minuten in de oven of tot de kaas goudbruin is gebakken.
Gedaan7 Ontpit ondertussen de avocado en pureer samen met de yoghurt en het citroensap in een foodprocessor. Voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer de romige guacamole met de gehakt-wraps.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Mexicaanse tortilla
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling