BEREIDING OP DE BARBECUE
Gedaan2 De barbecue goed heet? Ongeveer 300 graden?
Gedaan3 Leg de biefstuk op het heetste deel van de barbecue.
Gedaan4 Rooster het vlees ongeveer 4 minuten, maar check het elke minuut even omdat laksaus eerder aanbrandt.
Gedaan5 Draai het vlees vervolgens om en leg ze nu wat meer naar de buitenkant van de barbecue zodat het rustig door kan garen.
Gedaan6 Rooster deze kant ook ongeveer 4 minuten. In de laatste minuut nog een keertje het vlees lakken
Gedaan8 Kerntemperatuur tussen de 48-50 °C.
Gedaan7 Haal het vlees van de barbecue.
Laat het vlees zeker 5 minuten rusten voordat je het aansnijdt. Snijd het in dunne plakjes en geniet!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Lendebiefstuk op BBQ
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling