1 Snipper het uitje fijn.
Gedaan2 Verhit een beetje boter in de pan en bak het uitje op laag vuur. Na 2 minuten voeg je het kerriepoeder toe.
Gedaan3 Voeg het water met de kippen bouillonblokjes toe nadat het uitje glazig gebakken is en breng aan de kook.
Gedaan4 Voeg dan de kipfilet en het blaadje laurier toe aan het water en kook de kipfilet.
Gedaan5 Schil in de tussentijd de wortel en snijd in kleine blokjes. Haal na 10-12 minuten de kipfilet uit de bouillon.
Gedaan6 Voeg de wortel en soepgroenten bij de bouillon en zet de soep op laag vuur.
Gedaan7 Pluk intussen de kipfilet door met twee vorken de kip in reepjes te trekken. Voeg dit toe aan de soep.
Gedaan8 Voeg ook de vermicelli toe en kook nog ongeveer 4 minuten door.
Verwijder voor het serveren het laurierblaadje uit de soep.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Heldere kippensoep
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling