1 U begint met het bestrijken van het vlees met olijfolie, gebruik ook peper en zout naar eigen smaak.
Gedaan2 Meng voor de salsa de tomaatjes, paprika, rode peper, granaatappelpitjes, honing en het limoensap.
Gedaan3 Rooster het vlees in een hete grill- of koekenpan (of op de barbecue) 2-3 minuten per kant.
Gedaan4 Neem 4 borden en verdeel de rucola, een beetje besprenkelen met olijfolie.
Gedaan5 Snijd het geroosterde vlees in repen en verdeel de Parmezaanse kaas over de rucola. Serveer met de salsa.
Serveren
Ook lekker: Voeg 1 eetlepel gehakte munt toe aan de salsa.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Entrecote geroosterd, met salsa
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling