1 Marineren: Meng de sojasaus, honing, rijstazijn, sesamolie, gemberpoeder, chilivlokken en knoflook in een kom. Leg de speklapjes erin en laat minimaal 15 minuten marineren.
Gedaan2 Bakken: Verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur en bak de speklapjes in ongeveer 8-10 minuten goudbruin en knapperig. Keer ze regelmatig en bestrijk ze tussendoor met de marinade.
Gedaan3 Mangosalade: Meng ondertussen de mango, rode ui, paprika, koriander (of munt) en limoensap in een kom. Strooi er sesamzaadjes over.
Serveren
Serveren: Snijd de speklapjes in reepjes en serveer ze bovenop de frisse mangosalade.
Een heerlijk contrast tussen krokant, hartig en friszoet – perfect voor een zomerse twist op de traditionele speklap!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Aziatische Speklappen
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling