1 Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg knoflook en gember toe en bak 2 minuten zachtjes mee.
2 Voeg alle specerijen toe, roer goed door tot het begint te geuren.
3 Voeg de kipstukjes toe en bak rondom bruin.
4 Doe de tomatenblokjes erbij, breng op smaak met zout en laat 30 minuten zachtjes pruttelen tot de kip gaar en zacht is.
5 Roer de yoghurt erdoor en laat nog 5–10 minuten zachtjes mee warmen (niet koken).
6 Breng op smaak met extra peper en eventueel een snufje suiker.
Serveren
Basmati rijst of zelfgemaakt naanbrood
Een frisse komkommersalade met munt
En eventueel een limoenpartje voor frisheid
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Indiase Curry
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.