1 Verhit een stoofpan met wat olijfolie en bak het varkensvlees rondom bruin.
2 Voeg de ui, knoflook en wortel toe en fruit 5 minuten mee.
3 Roer de tomatenpuree erdoor en laat even meebakken.
4 Blus af met de wijn en voeg daarna de bouillon toe.
5 Doe de rozemarijn en het laurierblad erbij, breng op smaak met zout en peper.
6 Laat het geheel zachtjes sudderen met de deksel op de pan, ca. 2 uur, tot het vlees zacht en uit elkaar valt.
Serveren
Voor een feestelijk tintje combineer je deze stoof met:
- Romige aardappelgratin – zacht, smeuïg en perfect bij kruidig vlees
- Geroosterde voorjaarsgroenten – wortel, pastinaak en asperges
- Frisse lentesalade – met radijs en citroen-honingdressing
- Ambachtelijk brood – om lekker mee te dippen
Wijnsuggestie – een zachte Twentse wijn , van voortreffelijke kwaliteit!
Tip: Werk het stoofpotje af met een takje rozemarijn of citroenrasp voor een frisse, feestelijke touch!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Procureur met rozemarijn
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.