Mozzarella met coppa di Parma
Bereiden in:
Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 10 minuten

Ingrediënten ()

  • 250 g buffelmozzarella 1 bol, kamertemperatuur
  • 4 el olijfolie
  • 1 takje salie
  • 1 tl venkelzaad
  • ½ tl chilivlokken
  • 80 g coppa di Parma
  • 1 kropje radicchio rucola of olijven voor erbij
Mail mij het boodschappenlijste

Stel hier zelf
uw pakket samen

Voedingswaarde

  • calorieën: 309kcal | eiwit: 13g | vet: 28g | koolhydraten: 2g

Geef je oordeel


Dit recept is 1x beoordeeld. Gem. beoordeling: 10.0
Recepten > Varken > Mozzarella met coppa di Parma

Mozzarella met coppa di Parma

Bereiding

1 Laat de mozzarella goed uitlekken en leg op een schaal.
2 Verwarm op laag vuur in een koekenpan de olijfolie. Bak de salieblaadjes met het venkelzaad en de chilivlokken heel zachtjes tot de geuren vrijkomen en de salie krokant is.
3 Laat de olie afkoelen en schenk over de mozzarella.
4 Haal de blaadjes van het kropje radicchio los. Leg de coppa di Parma, rucola en olijven bij de mozzarella en serveer.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.