Broodje Bakleverworst
												Bereiding
						
							Maak een aantal uur (of dag van tevoren) de appel-tomaten chutney & ingelegde rode uien. 
Beide recepten ook te vinden op de site.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
1     Snij met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte 4 plakken van de komkommer 
2     Snijd 8 plakjes bakleverworst van ongeveer 1-1,5 cm.
3     Eerst de plakjes bacon lekker aanbakken. Haal ze even uit de pan.
4     Bak de bakleverworst aan beide kanten lekker knapperig en gaar. 
5     Verdeel over vier van de plakken bakleverworst een plakje cheddar kaas. Deze smelt hier dan mooi overheen.
6     Verdeel 1 lepel mayonaise op een broodje, beleg elk broodje vervolgens met sla, 2 plakjes bacon, 2 plakken bakleverworst (waarvan 1 met cheddar), een flinke eetlepel huisgemaakte chutney, opgerolde komkommerlint en ingelegde rode uienringen.
7     Steek een stoer mes door het broodkapje en steek deze schuin door het broodje. Zo blijf je alle ingrediënten mooi zien.						
																		
												Serveren
						
							Huisgemaakte appel-tomaten chutney,  4 komkommerlinten (met de kaasschaaf gemaakt),  Ingelegde rode ui 
Evt. wat (bananen)chips (bak lange slierten bakbanaan in olie en laten uitlekken) om naast de burger te serveren.