Klant beoordelingen

Wat onze klanten zeggen over ons

...en daar zijn wij best trots op :-)

Aantal klantenrecenties 1229
Met gemiddelde score van 9.6
Federica.M (vrouw, 49)
Heerlijk vlees. Qua kwaliteit zo veel beter dan vlees uit een supermarkt. Echt een aanrader!

Sterke punten

Niets aan te voegen. Ik ben heel tevreden.

Verbeterpunten of tips punten

Kwaliteit + goede bezorging

Gekocht product

Ik heb van alles besteld
10/10 2019-09-10
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
JHG Elmpt, van (man, 73)
Dienstverlening perfect en reactie altijd positief. Pakket goed samengesteld, goed verpakt en prima afgeleverd.

Sterke punten

Bij een kleine vergissing heel goed geanticipeerd. Probleem razendsnel opgelost. Een echt perfecte reactie.

Verbeterpunten of tips punten

Op het ogenblik geen.

Gekocht product

Pakket voor 3 pers.
10/10 2019-09-10
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Kees van den Brink (man, 80)
Ik heb een kippakket gekocht. Ik ben de bio-industrie meer dan zat. Ben blij dat ik kwalitatief goede en hoogwaardige producten kan kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Sterke punten

Verbeterpunten of tips punten

Gekocht product

Kip
10/10 2019-09-10
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Hetty Hulsman-stegeman (vrouw, 71)
Zoals diverse keren, ook dit keer weer een heerlijk vleespakket. Nergens anders kopen wij nog vlees. Keurig verzorgde pakketten. Zeer vriendelijke mensen. Kortom een AANRADER.

Sterke punten

Verbeterpunten of tips punten

Ja

Gekocht product

Rund en varken
10/10 2019-09-10
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Anoniem (vrouw, 54)
Wij zijn zeer tevreden over de service en de goede kwaliteit vlees.

Sterke punten

Goede verpakking van het vlees, wederom de goede kwaliteit van het vlees en de leuke acties.

Verbeterpunten of tips punten

Het zou fijn zijn als je kip, als het mogelijk is, dat je de kipfilet, kippendijen, poten of een echte soepkip( te koop zou kunnen komen) gewoon per kilo of pond kan kopen.

Gekocht product

rund, varken, kip
10/10 2019-09-10
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees3
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Ruiter (man, 85)
In een woord geweldig het is wat veel voor een persoon,maar nu merk ik dat je jaren lang in de maling ben genomen door de slagers de smaak is prima .verpakking goed en op tijd bezocht vriedelijk man ik kom zeker terug groet karel

Sterke punten

Kwaliteit bezorgen smaak

Verbeterpunten of tips punten

Geen

Gekocht product

Rundvlees pakket
10/10 2019-09-10
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
bas de wit (man, 65)
is goed het is heerlijk vlees en mooi verpakt

Sterke punten

heel erg makkelijk

Verbeterpunten of tips punten

Gekocht product

rund en varkens vlees
10/10 2019-09-10
Informatie op de website5
Bestelgemak4
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid4
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 9
*Deze gebruiker koopt online.
A . Janssen (vrouw, 67)
Rund en varkensvlees besteld, geweldig wat een verschil met supermarkt en of zelfs vlees van de slager. Het klinkt misschien gek maar dat vlees is dood, in het vlees van jullie zit nog leven zo smaakvol. Gelijk weer een pakket samengesteld echt een aanrader.

Sterke punten

Op de site kon ik geen beoordelingslink vinden.

Verbeterpunten of tips punten

Maakt waar wat je leest, beloofd en dan ook mag verwachten.

Gekocht product

Rund en varkensvlees pakket
10/10 2019-09-09
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Harry van Laak (man, 67)
Mijn ervaring is erg positief.

Sterke punten

Ja, maar ik zou het fijner vinden als het vlees per stuk verpakt zou zijn. Ik woon alleen en ik ben nu dus min of meer verplicht om 3 dagen achter elkaar hetzelfde vlees te eten. Dat is op zich niet erg, maar ik vind variatie wel fijn.

Verbeterpunten of tips punten

De bestelling afgeven op het goede adres.

Gekocht product

rundvleespakket
8/10 2019-08-05
Informatie op de website5
Bestelgemak3
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 9
*Deze gebruiker koopt online.
evy zwaneveld (vrouw, 73)
Voor het eerst een pakket rundvlees gehad, het is prima bevallen, (h)eerlijk vlees. Inmiddels weer een nieuw pakket besteld.

Sterke punten

Verbeterpunten of tips punten

Gekocht product

rundvlees pakket
10/10 2019-07-29
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.