Klant beoordelingen

Wat onze klanten zeggen over ons

...en daar zijn wij best trots op :-)

Aantal klantenrecenties 1436
Met gemiddelde score van 9.6
Petra IJmker (Vrouw, 55)
Spontaan en transparant en snelle levering

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips punten

Vers, mals vlees

Gekocht product

Rund/varken & kip
10/10 2021-02-27
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
L. Spoormaker (Vrouw, 44)
Heerlijk vlees! Ik kan hier echt van genieten. Ik kan zelf een keuze maken in kip, varken of rund en maak mijn hele gezin gelukkig met dit malse en smakelijke vlees! Ook bestel- en leveringsproces zijn prima.

Sterke punten

Duidelijke website, met veel keuze en gemakkelijk bestelproces. Ook de menusuggesties kan ik waarderen.

Verbeterpunten of tips punten

Ideaal

Gekocht product

Zelf samengestelde box
10/10 2021-02-27
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
fam van druten (Vrouw, 75)
wij hebben goede ervaringen hebben al meerdere bestellingen gedaan

Sterke punten

ja goed verpakt ook makkelijk per stuk verpakt als je wilt

Verbeterpunten of tips punten

het viel wel op dat ik de eerste keer een doos had met hard piepschuim en toen waren de koude compressors er in wat harder en kouder maar geen klachten over deze verpakking maar het viel me wel op

Gekocht product

kip vlees vleeswaar
10/10 2021-02-27
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Dombeek (Zeg ik liever niet, 72)
Prima

Sterke punten

zou het niet zo gouw weten

Verbeterpunten of tips punten

goed bereikbaar.

Gekocht product

twwe keer van het varken en twee keer van de koe.
8/10 2021-02-24
Informatie op de website4
Bestelgemak5
Info over verloop order4
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid5
After sales4
Samenstelling van het vleespakket4
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 9
*Deze gebruiker koopt online.
Marco (Man, 48)
Hele goede service! Ging niet helemaal goed met de bezorging, maar is meer als goed opgelost. Het vlees van de kip is heerlijk en vooral het feit, dat ze een mooi leven hebben, doet mij veel deugd. Nadeel is dat ik meer van de kipfilet ben, dan van drumsticks enz. en in het pakket zit natuurlijk alles. Maar voor de rest, een dikke pluim.

Sterke punten

Diervriendelijk en service

Verbeterpunten of tips punten

Geen

Gekocht product

Kip
10/10 2021-02-24
Informatie op de website5
Bestelgemak4
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Angeline (Vrouw, 57)
Goede keuze, lekker eerlijk vlees,goeie service.

Sterke punten

Keuzemogelijkheid, pakket of zelf samenstellen van diverse soorten vlees rund,varken,kip. Handig verpakt in hoeveelheden die je zelf kunt kiezen.

Verbeterpunten of tips punten

Nee

Gekocht product

Rund varken en kip
10/10 2021-02-23
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Van den boom (Man, 68)
Heel positief. Goede service, heerlijk vlees. Kortom, helemaal goed

Sterke punten

Het kiezen van de hoeveelheid en verpakking zou wat duidelijker kunnen. Ik heb me daar wel eens in vergist

Verbeterpunten of tips punten

Prima

Gekocht product

Kip, rund, varken
10/10 2021-02-23
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order4
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid4
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
René Mathijssen (Man, 72)
Flexibel bestellen

Sterke punten

Geheel zelf je vleespakket samenstellen. Over het algemeen zeer goed kwaliteit rund- en varkensvlees. Alleen de grillworst viel wat tegen: niet erg smeuïg, alsof er fijngemalen bot doorheen was gemengd.

Verbeterpunten of tips punten

Betere kwaliteit vlees gebruiken voor de grillworst.

Gekocht product

Vleespakket met diverse soorten rund- en varkensvl
10/10 2021-02-23
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Huub en Kirsten (Vrouw, 85)
Eerlijk en heerlijk!

Sterke punten

handig en hygiënisch

Verbeterpunten of tips punten

goed

Gekocht product

Varkensvlees, Rundervlees, en Kippenvlees
10/10 2021-02-23
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
G.J.H. Bennink (Man, 70)
prima

Sterke punten

We zijn vooral van de wijn in beperkte mate, vlees is in zekere zin een bijproduct. De hachee was lekker

Verbeterpunten of tips punten

Gewoon aardig

Gekocht product

Uitgebreid wijnpakket + beperkt assorti vlees
8/10 2021-02-23
Informatie op de website4
Bestelgemak5
Info over verloop order4
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid4
After sales5
Samenstelling van het vleespakket4
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 9
*Deze gebruiker koopt online.