Klant beoordelingen

Wat onze klanten zeggen over ons

...en daar zijn wij best trots op :-)

Aantal klantenrecenties 1164
Met gemiddelde score van 9.6
Gisela Bouvrie (vrouw, 53)
Goed

Sterke punten

Nvt

Verbeterpunten of tips punten

Ja

Gekocht product

Rundvleespakket
10/10 2019-03-15
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
G J Bosvelt (man, 70)
Goeden avond Kirsten en Huub Inderdaad heb ik al verschillende dingen geproefd Het is echt goed En hoe jullie de problemen heb op gelost door een fout van me Om dat ik de eerste bestelling niet begreep Is het toch goed op gelost Daar voor 8.5

Sterke punten

Ja

Verbeterpunten of tips punten

zie boven

Gekocht product

Kip Rund Varken
8/10 2019-03-07
Informatie op de website5
Bestelgemak4
Info over verloop order4
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid4
After sales4
Samenstelling van het vleespakket4
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 8
*Deze gebruiker koopt online.
Marja van de Graaf (vrouw, 56)
Ik ben zeer tevreden over het vlees. Smaak is perfect en dit is bij het varkensvlees zeer goed te proeven! Heb kip, varkensvlees en rundvlees al geprobeerd. Ik ben zelf een voorstander van los vlees bestellen i.p.v. een pakket . Blijf jullie vlees in ieder geval bestellen ! Ga zo door!!👍

Sterke punten

Perfect verpakt en prima service.

Verbeterpunten of tips punten

Nog niet

Gekocht product

Kip/varkensvlees/rundvlees
10/10 2019-03-06
Informatie op de website4
Bestelgemak4
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid4
After sales4
Samenstelling van het vleespakket4
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 8
*Deze gebruiker koopt online.
Petra (vrouw, 0)
Een hele goede eerste ervaring gehad met Sameneenkoekopen.nl. Goede kwaliteit vlees. Het pakket werd keurig gekoeld en op afgesproken tijd geleverd.

Sterke punten

Ja.

Verbeterpunten of tips punten

Alles is heel goed verpakt en voorzien van label met inhoud en datum.

Gekocht product

Pakket varkens-/rundvlees, zelf samengesteld.
10/10 2019-03-05
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Anoniem (vrouw, 65)
betrouwbaar en snel in het beantwoorden van vragen

Sterke punten

De juiste informatiever de levering.

Verbeterpunten of tips punten

Zeker, voor twee personen zijn de porties meer dan voldoende.

Gekocht product

Koe en varken
10/10 2019-03-05
Informatie op de website3
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 9
*Deze gebruiker koopt online.
Toni (man, 58)
Heerlijk vlees en een super service! Top.

Sterke punten

Sealen en de stickers. Makkelijk in de vriezer op te bergen (neemt weinig ruimte in) en voor gebruik makkelijk op te zoeken door de stickers.

Verbeterpunten of tips punten

Gekocht product

Koe pakket
10/10 2019-03-05
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales4
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Anoniem (vrouw, 54)
Heerlijk, er is weer vlees voor een maand binnen. Grote stukken zijn versneden in porties, gehakt is verdeeld, alles (opnieuw) geetiketteerd in de vriezer. De kip was gister braadkip, van de rest is bouillon voor vandaag getrokken. Tevreden! Weer een maand (h)eerlijk vlees.

Sterke punten

De klantenservice is geweldig.

Verbeterpunten of tips punten

Sorry, geen.

Gekocht product

Zelf samengesteld pakket, rund, varken en kip
10/10 2019-03-05
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Anoniem (vrouw, 40)
Deze kleine anekdote zegt al heel veel: mijn man zei laatst: we hebben nog gehakt nodig. Zeg ik: dat ligt toch gewoon in de vriezer. Ja, zegt hij, maar dat is zo lekker en dadelijk is het op. Dan bestellen we toch opnieuw? Oh ja. Met andere woorden: ons vlees komt van samen een koe kopen. En niet meer uit de supermarkt.

Sterke punten

Lekker vlees. Netjes geleverd.

Verbeterpunten of tips punten

Gekocht product

Zelf samengesteld pakket
10/10 2019-03-05
Informatie op de website5
Bestelgemak5
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales5
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Robert Kater (man, 73)
mijn ervaring met u bedrijf is zeer positief in eerste instantie zijn de meningen daar over verdeeld, er zijn altijd mensen die negatief zijn maar hebben geen ervaring maar toch. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden ik zou zeggen tot de volgende bestelling.

Sterke punten

Ja en ik weet waarover ik praat, ik ben 47 jaar Slager geweest.

Verbeterpunten of tips punten

De sterke punten van u zijn dat alles zeer verzorgd en niet te vergeten uitstekend verpakt en op de afgesproken tijd word aangeleverd. ( top )

Gekocht product

luxe vlees pakket en vergeten vlees
10/10 2019-03-05
Informatie op de website5
Bestelgemak4
Info over verloop order5
Klantvriendelijkheid5
Reactiesnelheid5
After sales4
Samenstelling van het vleespakket5
Kwaliteit van het vlees5
Rapportcijfer 10
*Deze gebruiker koopt online.
Anoniem (vrouw, 69)
Wij hebben sinds een paar maanden een rundvleespakket en een kippakket besteld en zijn heel erg tevreden. Keurig verpakt en bezorgt, en het vlees is van super kwaliteit. Heel erg tevreden.

Sterke punten

Verbeterpunten of tips punten

Jazeker

Gekocht product

Rund en kip
8/10 2019-03-05
Informatie op de website4
Bestelgemak4
Info over verloop order4
Klantvriendelijkheid4
Reactiesnelheid4
After sales4
Samenstelling van het vleespakket4
Kwaliteit van het vlees4
Rapportcijfer 8
*Deze gebruiker koopt online.